بروز ويروس كرونا باعث نگراني بسياري از افراد مي شود و فقط در افراد مبتلا به وسواس فكري عملي نيست ، اما ممكن است اين افراد واكنش شديدتري داشته باشند يا اضطراب بيشتري داشته باشند. به گزارش ايران تودي و به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي ، اگر وسوسه شديم بايد …
توصيههايي به افراد مبتلا به “وسواس” در روزهاي كرونايي https://iranian-today.ir/توصيههايي-به-افراد-مبتلا-به-وسواس-در/ ايران تودي Sat, 02 Jan 2021 14:51:12 0000 علمي و پزشكي https://iranian-today.ir/توصيههايي-به-افراد-مبتلا-به-وسواس-در/ بروز ويروس كرونا باعث نگراني بسياري از افراد مي شود و فقط در افراد مبتلا به وسواس فكري عملي نيست ، اما ممكن است اين افراد واكنش شديدتري داشته باشند يا اضطراب بيشتري داشته باشند. به گزارش ايران تودي و به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي ، اگر وسوسه شديم بايد …
بروز ويروس كرونا باعث نگراني بسياري از افراد مي شود و فقط در افراد مبتلا به وسواس فكري عملي نيست ، اما ممكن است اين افراد واكنش شديدتري داشته باشند يا اضطراب بيشتري داشته باشند.
به گزارش ايران تودي و به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي ، اگر وسوسه شديم بايد بدانيم كه تنها نيستيم. داشتن اضطراب در هر سطح طبيعي است. به خود بگوييد: “من مي توانم بسيار مضطرب باشم و در اين شرايط طبيعي است” يا “اين يك وضعيت واقعاً دشوار براي همه ما است.”
توجه كنيد ، آغاز “تميز كردن و شستن” چيست؟
توجه كنيد ، آيا ما براي انجام توصيه هاي پيشگيرانه يا براي خلاص شدن از فكر و نگراني آزار دهنده ، مي شويم؟
رفتارهاي بهداشتي توصيه شده را كم و بيش دنبال كنيد.
– سعي كنيد هنگام رعايت توصيه هاي بهداشتي براي گفتن “كافي” به خود ، افكار وسواسي را ناديده بگيريد.
– “آيا من آن را درست انجام دادم؟” اگر چنين افكاري داريم. “آيا شستن دستهاي من كافي بود؟” بگذاريد آنها را كنار بگذاريم.
– اخبار را از منابع معتبر فقط روزي يك بار دنبال كنيد.
از جستجوي اخبار و مطالعه مرتباً درباره ويروس كرونا خودداري كنيد.
خطر ويروس كرونا را بيش از حد ارزيابي نكنيد.
اگرچه عفونت ويروس كرونا باعث نگراني است ، اما بسياري از افراد مبتلا به اين بيماري علائم خفيف تا متوسط دارند.
– سعي كنيد كمتر به تاج و مراقبت از آن توجه كنيم و خود را با چيزهاي ديگر سرگرم كنيم.
– به “اكنون” و “اينجا” توجه كنيد. “حالا” و “اينجا” براي من خوب است.
– دائماً به آنچه در آينده اتفاق خواهد افتاد فكر نكنيد.
– عدم اطمينان را بپذيريد. عدم اطمينان ريشه اضطراب است. ما ويروس را نمي بينيم و نمي توانيم مطمئن باشيم كه همه چيز ايمن است ، ما نمي توانيم همه چيز را كنترل كنيم.
اگر علائم اضطراب آور و مداوم است با پزشك ، روانشناس يا روانپزشك مشورت كنيد در صورتي كه علي رغم استفاده از روشهاي خودمراقبتي قادر به ادامه كار روزمره خود نيستيم. اكنون بسياري از خدمات بهداشتي به صورت آنلاين و تلفني در دسترس است.
انتهاي پيام